Prémium termékminőség

Mindig a legjobb

Garantált legalacsonyabb ár

Várjon többet

Nagykereskedelem

Lépjen kapcsolatba velünk az együttműködésért

Bízható kereskedő

AA+ minősítési osztály

chevron_left chevron_right

MACESNOVA TERASZ

MACESNOVA TERASA

A vörösfenyő fa rendkívül alkalmas kültéri használatra. A sárgás-narancssárga megjelenés esztétikus és természetes megjelenést kölcsönöz a terasznak.

A MACESNOVA TERASZ ELŐNYEI

Kétféle vörösfenyőt különböztetünk meg: a szibériai vörösfenyőt és az Alpokban található francia vörösfenyőt. Földrajzilag igen vörösfenyő fa, jó tartóssággal és ellenálló képességgel. A szibériai vörösfenyő még ellenállóbb, mivel ellenáll a hideg és zord éghajlatnak. A vörösfenyő ezért érdekes alternatívája a fenyőnek. 

 

MACESNOVA TERASZ KIALAKÍTÁSA

Mint minden fafaj, a vörösfenyő is természetes módon szürkül az UV fény és az időjárási viszonyok hatására. A vörösfenyő terasz öregedése csak a fa esztétikai változása, fizikai és mechanikai tulajdonságai megmaradnak. Ha küzdeni akarunk a fa elszürkülése ellen, elengedhetetlen a vörösfenyő terasz megfelelő védelemmel történő karbantartása.

 


A terasz szabványos méretei nincsenek megadva, de ajánlottak. A táblák hossza 2-6 méter, szélessége 8-14 centiméter. A vastagság nagymértékben változhat (12 és 48 mm között). Minél vastagabb a deszka, annál gyakrabban lehet majd csiszolni a padlót a jövőben. Például, Egy 35 mm vastag tábla akár 15-ször csiszolható.

 

tól től GIBON D.O.O. Gregor Rancnik –