Prémium termékminőség

Mindig a legjobb

Garantált legalacsonyabb ár

Várjon többet

Nagykereskedelem

Lépjen kapcsolatba velünk az együttműködésért

Bízható kereskedő

AA+ minősítési osztály

chevron_left chevron_right

Miért válassz egzotikus merbau fát?

Zakaj izbrati eksotičen les merbau?

A Merbau egy trópusi keményfa, amely az indo-csendes-óceáni régióban őshonos, főként Délkelet-Ázsiában, Pápua Új-Guineában és a Csendes-óceáni szigeteken.

A Merbau-t nagyon értékelik a ... tartósság, szilárdság és vonzó vörösesbarna színek. Általában az építőiparban használják, különösen padló-, padló-, bútor- és hajóépítéshez. mert nagy ellenállás a bomlás és a termeszek ellen gyakran népszerűbb kültéri használatra. 


Miért jobb Merbau, mint a többi egzotikus fa?

Rohadás- és termeszállóság: Természetes ellenálló képessége a rothadással és a termeszek támadásával szemben, ezért az előnyben részesített választás olyan konstrukciókhoz, ahol a tartósság kritikus.


Tartósság

A Merbau kivételes tartósságáról ismert, ami rendkívül ellenállóvá teszi a rothadásokkal és a rovarok támadásával szemben. Tartóssága alkalmassá teszi kültéri alkalmazásokhoz, mint például padlóburkolatok, kerti bútorok és hajóépítés.

 

 

Szilárdság

Nagy sűrűségének és szilárdságának köszönhetően a merbau fa robusztus és nagy terhelésnek is ellenáll. Ez alkalmassá teszi szerkezeti oszlopokhoz, például gerendákhoz és keretekhez.

 

Természetes ellenállás

A Merbau természetes olajokat és kivonatokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a rothadás és a termeszek elleni ellenálláshoz. Ez a benne rejlő ellenállás csökkenti a kémiai kezelések szükségességét, és megnöveli élettartamát kültéri környezetben.

 

Vonzó megjelenés

A Merbau fa gyönyörű vörösesbarna színű, változatos árnyalatokkal és vonzó erezetmintákkal. Gazdag árnyalata és jellegzetes alakja esztétikus vonzerőt ad a késztermékeknek, így a belső és külső dizájnelemek számára is keresett.

 

Stabilitás

Annak ellenére, hogy keményfa, a merbau viszonylag jó stabilitást mutat minimális zsugorodás, duzzadás vagy vetemedés mellett, még akkor is, ha ingadozó nedvességszintnek van kitéve. Ez a stabilitás olyan padlóburkolatoknál előnyös, ahol a méretváltozások aggodalomra adnak okot.

 

 

Feldolgozhatóság

Míg a merbauval a sűrűsége és az egymásba illeszkedő szemcsék miatt nehéz dolgozni, mégis megmunkálható, fűrészelhető és formázható a megfelelő eszközökkel és technikákkal. Megfelelő gondozással és felszereléssel a merbau sima felületeket és bonyolult részleteket hozhat létre.

 

Hosszú élet

Tartósságának és a környezeti tényezőkkel szembeni ellenálló képességének köszönhetően a merbau fatermékek hosszú élettartamúak lehetnek, ami idővel minimális karbantartást igényel. Ez a hosszú élettartam növeli az értékét, és hosszú távon költséghatékony választássá teszi.

tól től GIBON D.O.O. Gregor Rancnik –